SMT Academy
menu

Mentální analýza sportovce – SPORTMIND

Michal Kosmál Michal Kosmál 04.06.2020

MENTÁLNÍ ANALÝZA SPORTOVCE

Společnost SPORTMIND disponuje moderním diagnostickým nástrojem, pomocí kterého sestavíme sportovní profil – Mentální analýzu sportovce.  Výsledky profilu s vámi vyhodnotí certifikovaný partner SPORTMINDMichal Kosmál.

Co analýza sportovci přináší:

  1. Odhalíme jeho silné a slabé stránky
  2. Zjistíme, kde ho “tlačí bota“
  3. Upozorníme na možná rizika a další vývoj
  4. Navrhneme a doporučíme korekční kroky pro změnu situace

Diagnostický nástroj nestanovuje “diagnózu“, ale přináší klíčové informace pro sebepoznání a osobní rozvoj sportovce. Sportovní profil odhaluje v opakovaně měřitelných parametrech vliv psychiky na konečný výkon sportovce.

Můj přístup a rámec spolupráce:

  • Vyhotovení profilu sportovce – online
  • Odborná konzultace – zpracování výsledků a výstup
  • Doporučení korekčních kroků
  • Rozhodnutí klienta o možné spolupráci
  • Nastavení způsobu spolupráce
  • Mentální trénink, práce klienta
  • Konzultace a zpětná vazba, komunikace a spolupráce
  • Opakované měření, posouzení změn a posunů; doporučení

Pro více informací o možnostech spolupráce mě prosím kontaktujte na michal@smtacademy.cz, nebo je možné domluvit si konzultaci ZDARMA. Službu si můžete objednat ONLINE na mém Profilu.

Michal Kosmál

MĚŘENÍ ENERGIE SPORTOVCE

Sportovec trénuje téměř denně. Energetická měření se proto provádějí pravidelně a opakovaně v kratším časovém intervalu. Ukazují rovnováhu těla a psychiky, rozložení “psychické energie“ a její směr. Tedy jak a kam investuje sportovec svou psychickou energii a jestli je sám schopen řídit své tělo k výkonu.

  1. Měříme nastavení do tréninku či zápasu
  2. Sledujeme dlouhodobý trend a pohyb psychických investic
  3. Stanovujeme korekční kroky k nastolení “rovnováhy těla a psychiky“
  4. Učíme se “ovlivňovat“ tok energie a posilovat vliv na výkon

Měření energie je individualizovanou službou na vyžádání. Pro více informací o možnostech spolupráce mě prosím kontaktujte na michal@smtacademy.cz, nebo je možné domluvit si konzultaci ZDARMA. Službu si můžete objednat ONLINE na mém Profilu.

Michal Kosmál

SMT Academy sport Logo SPORTMIND

Nejčastější dotazy:

Co musím udělat, abych získal svojí mentální analýzu?

Kontaktujte mě na michal@smtacademy.cz. Po dohodě obdržíte link s přihlášením do systému. Vyplnění online zabere cca 15 minut. Výsledky jsou k dispozici okamžitě. Výhodou diagnostiky SPORTMIND je, že ji nelze vyplnit “dobře nebo špatně“. Prostě ukazuje současné psychické rozpoložení a vliv psychiky na výkon jako neutrální výchozí hodnotu, se kterou se dále pracuje.

Co přesně mi analýza odhalí?

Parametrů je mnoho a klientovi se interpretují v souvislostech. Měří se například věková odlišnost, chování při hře, síla a kvalita postojů sportovce, individuální role, celkové psychické rozpoložení i oblasti, které v klientovi vyvolávají obavy, napětí, stres či destruktivní pocity, se kterými neumí pracovat. Dozvíme se něco o potenciálu k učení i konkrétních způsobech, které jsou v rámci rozvoje sportovce účelné a funkční.

Za jak dlouho může dojít ke změně?

Snímek sportovce se opakuje nejdříve po třech měsících, většinou však po 5-6 měsících, které jsou cestou individuálního rozvoje sportovce. Jednoduše: menší změny si vyžádají méně času. Na změnu postojů a přesvědčení, které mají na výkonnost sportovce podstatný vliv, je potřeba delší čas.

Máte další dotazy?

Napište mi na michal@smtacademy.cz, nebo je možné domluvit si konzultaci ZDARMA. Službu si můžete objednat ONLINE na mém Profilu.

Michal Kosmál

Sdílejte článek

Facebook Twitter

Podobné články